All for Joomla All for Webmasters

Портфолио

Мебели Зона

Персонализирана 360° разработка включваща интерактивно меню, вградено рекламно видео, вградени информационни елементи. Изработен от Димитър Сойчев и Георги Палпурин

The Comedy Club Sofia

360° заснемане, обработка и позициониране в Street View на закрито. Виртуалната разходка е изработена от Георги Палпурин сертифициран професионалист за Street View

Вграден презентатор в 360°

Продукта демонстрира възможностите за надграждане на 360° виртуални турове, чрез вграждане на видео. Изработен от Димитър Стойчев (360.bg)

Галакси Боулинг - София

360° заснемане, обработка и позициониране в Street View на закрито. Виртуалната разходка е изработена от Георги Палпурин сертифициран професионалист за Street View

Корект Проект - Представителен офис

360° заснемане, обработка и позициониране в Street View на закрито. Виртуалната разходка е изработена от Георги Палпурин Street View Trusted Photographer

Луксозен имот за продажба

Заснемане и структуриране на 360° витуален оглед на луксозен имот за продажба в град София. Вградено разпределение, местоположение и ключва информация.

Здравен център - Фонио

Заснемане и изработка на 360° визуализация. Вградени презентационни елементи и препрадки (линкове).

360° виртуална разходка на музей

360° интерактивна виртуална разходка с вградени информационни материали. Заснета за фондация Интерактивна България проект ShareBulgaria

Президентство на Република България

360° виртуална разходка в сградата на Президентската институция. Изработено по заявка за фондация Интерактивна България - проект ShareBulgaria. Изработка: Георги Палпурин и Димитър Стойчев, обработка на изображенията Антоанета Волева (графичен дизайнер)

Демо на 360° образователна игра

Представя възможнстите на 360° вирулани технологии и тяхното приложение с образователна насоченост. Сценарий и техническа реализация Димитър Стойчев (360.bg) и Георги Палпурин (Panoram.BG). Терминология и въпроси Зоологическа градина София.

Студио за Тайландски масажи - ThaimeOut

360° виртуален тур представящ впечатляващата обстановка на студиото. Тура е достъпeн в продуктите на GOOGLE, и е изработен от акредитирания фотограф Георги Палпури лицензиран от GOOGLE.

Ресторант Кактус - Софя, Лозенец

360° виртуален тур на ресторант Кактус в гр. София, кв. Лозенец. Тура е достъпeн в продуктите на GOOGLE, и е изработен от акредитирания фотограф Георги Палпури лицензиран от GOOGLE.

Ресторант Кактус - София, Център

360° виртуален тур на ресторант Кактус в гр. София, кв. Лозенец. Тура е достъпeн в продуктите на GOOGLE, и е изработен от акредитирания фотограф Георги Палпури лицензиран от GOOGLE.

Продуктите на Panoram.bg се отличават със запомнящо се визуално въздействие и представят вашите послания по начин, който провокира потенциалните клиенти да свързват вашия бранд с интригуващи 360° изживявания. Нашите виртуални 360° панорами включват технология, която позволява в тях да бъдат вграждани без ограничение необходимите интерактивни елементи (текст; банер; аудио; видео; линк), като самото представяне се оформя в зависимост от вашите нужди като отделна презентация, представителен web-сайт или цялостна рекламна кампания.

Нашите технологии позволяват да импортираме изготвените за вас 360° продукти във Facebook и по този начин достигаме до неограничено широк кръг от потенциални клиенти – както на национално, така и на глобално ниво. Тъй като нашите технологии са гъвкави, работещите при нас експерти – изпълнени с креативен ентусиазъм, изготвеният за вас продукт може да продължи да се надгражда във всеки следващ момент, за да осигури вашето трайно имиджово присъствие на пазара и да отрази спецификите във всеки пазарен сегмент по света, където сте избрали да продавате. Ние не ви продаваме брошура, която става безполезна след отпечатването си, ако междувременно си смените адреса. Нашите 360° продукти се развиват едновременно с вашия бизнес и следват тенденциите на успеха. Ето защо използването на 360° представяне на вашия бизнес е предпоставка за дълбоко проникване на посланията ви сред целевата аудитория и възможност за увеличаване както на продажбите, така и на удоволствието и разпознаваемостта на вашия бранд.